Tijdelijke actie Carrefour - Ledenkorting bij sponsor Benjo

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Carrefour actie​ 'Steun-je-sportclub' (tot 12 juli)

​Je hebt het misschien al gezien in Carrefour folders of winkels: Carrefour startte een tijdelijke actie om sportclubs te steunen.

Hoe werkt het: Van 5/5 tot 12/7/2021 ​ontvang je aan de kassa van je Carrefour winkel, op vertoon van je Carrefour Bonus Card, een ​bon met een steuncode ​per aankoop​schijf van €20. Extra bonnen ontvang je bij aankoop van bepaalde deelnemende producten. De code​ op de bon lees je in of geef je in op de website ( https://steunjesportclub.carrefour.be/ ) of via de Carrefour app vóór 16/8/2021 ​en zo steun je de club van je keuze: “Hades Basketbalclub Hasselt Kiewit”. Met ​de verzamelde steuncodes kan Hades sport- en EHBO-materiaal bestellen. Je mag de bonnen ook bezorgen aan je ploegverantwoordelijke of iemand van het bestuur, dan scannen zij de codes voor jou in.

Korting bij Textielgroothandel Benjo voor alle Hades leden (permanent)

Eén van onze nieuwste sponsors is textielgroothandel “Benjo” (Walenstraat 67, Hasselt-Kiewit). Zij verkopen een breed gamma aan sport-, werk-, veiligheids-, en vrijetijdskledij, ondergoed, relatiegeschenken, bed- en badlinnen. Hades-leden kunnen bij hen aan verlaagde prijzen kopen.

Hoe werkt het: Gewoon even aan de kassa melden dat je lid bent van Hades Basket en zij rekenen dan voor jou de groothandelsprijzen aan.

Groetjes van het bestuur!