Opleiding wedstrijdformulieren, Lidgelden en OBG

 1. ONLINE OPLEIDING DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

  Op dinsdag 14 september organiseert Basketbal Vlaanderen om 20u30 een opleiding rond het digitaal wedstrijdformulier. De opleiding wordt online gegeven en is vrij voor iedereen die wil meevolgen. 

  Ideaal dus voor nieuwe gebruikers van het digitaal wedstrijdformulier of diegenen die na de lange periode zonder basketbal het geheugen eens willen opfrissen. Hieronder vind je de deelnamelink terug

  Deelnamelink
   
 2. ONE BILL GLOBAL – BESPAAR OP UW TELEFONIE EN ENERGIE

  We hebben goed nieuws voor jullie! 
  Begin augustus hebben we een interessante deal gesloten met “One Bill Global” (OBG), een vrij jonge maar snel groeiende firma. Dit bedrijf spitst zich toe op het goedkoper aanbieden van diensten zoals mobiele telefonie en energie, door een vorm van ‘permanente samen-aankoop’. 
  Voor mobiele telefonie werkt OBG samen met Proximus, voor energie (gas en elektriciteit) met Mega, beide Belgische bedrijven. OBG garandeert zijn klanten dezelfde kwaliteit als wanneer je rechtstreeks een contract zou hebben met Proximus of Mega.
  Iedereen (alle leden van Hades Kiewit BBC maar ook hun familie, vrienden en kennissen) krijgt de kans om voor beide diensten met hen een contract af te sluiten aan lage tarieven, zowel als particulier als bedrijf. Dit is een win-win situatie:
  - Als lid van onze club kan jij genieten van betere tarieven in vergelijking met je huidige.
  - Wij als club krijgen voor elke aansluiting een extra bedrag in de clubkas, waar wij samen van genieten.

  Hoe overschakelen?
  Neem contact op met de adviseur die aan onze club is toegewezen, Saskia Schoubben op saskia-obg@hotmail.com of via 0493-313087. Zij kan jouw noden analyseren en gepaste formules voorstellen. Als je voor OBG kiest, zal zij alles voor jou regelen!

  In bijlage vind je alvast meer info in verband met One Bill Global en de GSM tarieven.
   
 3. REMINDER LIDGELDEN

  Voor wie dit nog niet in orde heeft gebracht: denken jullie er aan om (ten minste 50% van) het lidgeld te betalen (cfr vorige nieuwsbrief en groene boekje)? Alvast bedankt!

Sportieve groeten

Het bestuur