Gezocht: nieuwe 'ouderbasketters', lege inktpatronen, materiaalmeester, kalenderverantwoordelijke - Gevonden: datum familiedag

Beste Hades leden en sympathisanten,

1) Wij zoeken "ouderbasketters" (m/v)!

Al vele jaren heeft onze club een gemengd groepje van "ouderbasketters", die wekelijks één keer "trainen". De focus ligt op een goede opwarming, een paar basisoefeningen, eens goed zweten in een onderling matchke, en vooral veel plezier maken en blessures vermijden. (Al vermoed ik dat er hier en daar ook iemand bij is voor wie de focus op de après-basket ligt...)

Wij zijn nu op zoek naar enkele extra spelers. Basketervaring is geen voorwaarde. Oorspronkelijk waren wij allemaal ouders van jeugdspelers, maar ook dat is al lang geen criterium meer; de leeftijd van de huidige spelers varieert tussen 30 en 60. Iedereen die geen schrik heeft van een bal is welkom om eens vrijblijvend te komen proberen. Laat je iets horen (mail naar info@hadesbbc.be) als dit jou interesseert?  Dan sturen we je wat meer details, en ook de trainingsuren voor volgend seizoen, zodra die vastliggen.

2) Wij zoeken ook lege inktpatronen van HP en Canon printers

Zoals al aangekondigd in een eerdere nieuwsbrief gaan we proberen wat extra geld in het laatje te krijgen door lege printer-inktpatronen te verzamelen. Er staat sinds zondag een doos met Hades logo onder de Hades brievenbus (achteraan in cafetaria Tom). Let wel: we zamelen enkel inktpatronen in van HP en Canon.

3) Wij zoeken een materiaalmeester en een kalenderverantwoordelijke

Peter en Nadine helpen de club al vele jaren en blijven dat doen respectievelijk als webmaster en secretaris. Om hen nu een beetje te ontlasten zoeken we overnemers voor hun huidige taken als materiaalmeester en kalenderverantwoordelijke. Wil jij de club helpen met één van deze taken, geef je dan een seintje aan onze voorzitter (voorzitter@hadesbbc.be)? Als jullie willen weten wat deze taken juist inhouden mag je ook altijd rechtstreeks even polsen bij Nadine (secretaris@hadesbbc.be) of Peter (webmaster@hadesbbc.be).

4) Wij zochten en vonden een datum voor de familiedag: 14 augustus

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we hem weer organiseren, onze gezellige familiedag (met traditionele barbecue, 3x3 tornooitje, tombola,...). In plaats van het voorbije seizoen er mee af te sluiten, gaan we hem gebruiken om het volgende seizoen op te starten, met name op zaterdag 14 augustus. Meer details volgen nog in een volgende nieuwsbrief begin juli. Tegen die tijd willen we ook de ploegindelingen en de trainingsuren en sporthallen op onze website tonen. 

Sportieve groetjes van het bestuur!