Familiedag 2022 - 50 Jaar HadesBBC

Beste (ex-)Hades-leden en sympathisanten,

Jouw favoriete basketclub is in maart 50 jaar geworden en dat vieren we met een groot feest!

De Hades-familiedag van 21 mei wordt voor deze gelegenheid in een extra feestelijk jasje gestoken. We vieren die dag ons verleden, en ook onze toekomst.

Het programma is als volgt:

13u00-15u00 Hades Cup voor U6 t.e.m. U14 (ook voor niet-leden)
15u00-17u00

Springkasteel en grimeren voor U6 t.e.m. U14.
Hades Legends - past and future voor U16 en ouder (voor basketters, niet-basketters, Hades-leden en niet-Hades-leden)

17u30-18u30 Officiële receptie ‘50 jaar Hades BBC’
18u30-20u30 Barbecue (met uitgebreid menu)
18u30-00u30 DJ ‘70’s-80’s’ en DJ ‘Berre en Vincent’

In de cafetaria kan je doorlopend een tentoonstelling bezichtigen over onze geschiedenis.

Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende onderdelen.

Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier

Indien je familie of kennissen hebt die ex-coach, ex-bestuurslid, ex-speler, .. zijn, zouden we het ten zeerste appreciëren indien je deze nieuwsbrief ook naar hen doorstuurt. Iedereen is welkom!

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op ons 50-jarig jubileum!

Sportieve groeten

Het bestuur en het organisatiecomité ’50 jaar Hades’
 


HADES CUP

Neem jij de allereerste Hades-cup mee naar huis? Alle U6-ers tot U14-ers kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd vol plezante uitdagingen. Klein en groot werken samen om zo de ultieme ‘Hades one team’-ploeg te worden en de René-trofee binnen te halen.

Inschrijven voor 1 mei is verplicht. Inschrijvingsgeld: 5 Euro. Iedere deelnemer krijgt een uniek T-shirt als herinnering.
 


HADES LEGENDS - PAST AND FUTURE

Voormalige Hades-spelers, sympathisanten, ouders en alle spelers vanaf U16 kunnen zich inschrijven voor dit ‘legendarisch’ tornooi. Iedereen welkom dus. Niet ervaring, maar motivatie is de drijfveer om deel te nemen. Op en top ‘Hades one team’ dus.
Je schrijft je individueel in en speelt in gemengde ploegen 5 tegen 5. De winnaar mag de Boerema-beker in de lucht steken.
Inschrijven voor 1 mei is verplicht.


RECEPTIE

Hef samen met ons bestuur, burgemeester Steven Vandeput, schepen van Sport Habib El Ouakili en de Hasseltse sportdienst het glas op 50 jaar Hades BBC.


BARBECUE

Bijna tijd om te fuiven, maar eerst een ‘fondke’ leggen op onze barbecue.
Naar aanleiding van ons jubileum heb je de mogelijkheid om zelf een volledig menu samen te stellen, met voorgerecht en dessert indien je dit wenst.
Inschrijven voor 10 mei is verplicht.


DJ

Van 18u30 tot 21u30 komen vooral de jaren 70-80 aan bod, nadien zorgen onze eigen DJ’s Berre en Vincent voor de sfeer op de dansvloer. We sluiten samen gezellig deze historische dag af.


MERCHANDISING

Speciaal voor ons 50-jarig bestaan introduceren we enkele nieuwe merchandising items die niet onder ons standaard gamma vallen. Nu uitzonderlijk te bestellen! De petten passen voor iedereen dankzij verstelbare sluiting. Er zullen voor de T-shirts pasmaten in de sporthal voorzien worden vanaf 10 april, meer info kan je bekomen bij je ploegverantwoordelijke.
Bestellen voor 1 mei is verplicht.