Events Koning Boudewijnstadium

In samenwerking met organisator 4FP en Bevers Catering, krijgen we de mogelijkheid om te tappen tijdens de thuiswedstrijden van de Rode Duivels, alsook het optreden van Metallica. Per event vragen ze 60 à 130 personen. Hades BBC ontvangt  per deelnemer een vergoeding. Dit kan dus een belangrijke 'sponsor' worden voor de verdere uitbouw van onze club.

Wij zijn per event op zoek naar een 10-tal leden (18+) die bereid zijn om te helpen rondom (fandorp) en in het stadium (togen).   Vervoer heen en terug is met de bus. Vertrek bij thuismatchen Rode Duivels is in Genk (16u) of Lummen (16u15) (carpoolparkings).

Eerst volgend event is de bekerfinale (Gent-Mechelen) op 1 mei (120 personen). Hier worden 2 bussen voorzien. Vertrek om 8u30 en 10u30 (Genk/Lummen).  Vertrek in Brussel om 16u30 en 18u. 

Volgende events : zaterdag 8 juni, dinsdag 11 juni, zondag 16 juni (Metallica), donderdag 10 oktober en dinsdag 19 november.

Indien je bereid bent om te helpen, gelieve dan je naam, voornaam en rijksregisternummer door te mailen naar sponsormeester@hadesbbc.be

Alvast bedankt en tot mails,
De sponsormeester