Corona - mossel - speculaas/wafels - wijn

Beste spelers, ouders, sympathisanten,

de nieuwe Corona-maatregels hebben ook hun effect op alle basketclubs. 

Onze jonge ploegen (tot en met U12) mogen gewoon verder werken. Wij vragen de ouders wel om zeer strikt de regels op te volgen die al een tijdje gelden. Bijvoorbeeld: bij de wedstrijden is registratie verplicht voor elke supporter die ouder is dan 12 jaar.

De wedstrijden van de categorie├źn U14 en ouder zijn voorlopig afgelast, en we hebben ook hun trainingen even opgeschort. De meeste van deze ploegen zijn nu wel opnieuw aan het trainen. De frequentie en de duur van de trainingen werden voor iedere ploeg afzonderlijk bepaald na overleg met coaches en spelers. De trainingen gaan door onder strikte naleving van de 1.5 m afstandsregel en alle andere corona-regels. Toch willen we niet dat iemand zich verplicht zou voelen om te komen trainen.

Wij verwachten binnenkort nog nieuwe maatregels die de regeringen specifiek voor de sportsector aan het uitwerken zijn. Als we hierover nieuws hebben zullen we jullie hierover inlichten via de ploegverantwoordelijken of via een extra nieuwsbrief.

Het bestuur heeft intussen wel moeten vaststellen dat we, onder de huidige omstandigheden, de mosseldag niet kunnen laten doorgaan op 15 november. Wij hopen de mosseldag (of eetdag) te kunnen organiseren op 18 april. Wat wel kan doorgaan is de corona-bestendige speculaas/wafelactie (uitdeling vanaf 31 oktober).

Om af te sluiten, toch wat heuglijk nieuws: enkele ouders hebben hun schouders gezet onder een "Hades Wijnactie". Meer details volgen binnenkort, zodat je zeker nog de tijd zal hebben om enkele lekkere flessen of geschenkpakketten in te slaan voor op de kersttafel of onder de kerstboom. We hopen zo toch een deel van het verlies van onze Pukkelpop-2020-opbrengsten te compenseren.

Met sportieve groeten,

Het bestuur van Hades Kiewit BBC