Net als voorgaande jaren neemt Hades BBC vzw deel aan Pukkelpop (15,16,17 en 18 augustus).
Zoals gewoonlijk zijn we verantwoordelijk voor een aantal posten en baten wij enkele parkings uit.
Via https://www.hadesbbc.be/pkp kan je je inschrijven.

Beste leden, ouders, en bezoekers van deze website,

Ook dit seizoen zijn er weer een groot aantal nieuwe jonge spelers naar Hades Kiewit BBC gekomen om eens te proeven van basketbal. De successen van de Belgian Cats en de Belgian Lions, zowel bij 3x3 als bij 5x5, zijn daar niet vreemd aan, en we zijn erg blij met de groeiende interesse in onze sport.

Het seizoen is nu goed bezig en we hebben stilaan een stabiel overzicht over welke nieuwe spelers 'het lekker vonden' en dus gaan blijven. Voorlopig betekent dit dat er nog enkele plaatsen zijn voor kinderen (meisjes en jongens) zonder basketervaring, in onze U6, U8, U10 en U12 ploegen, maar niet meer in de oudere jeugdploegen (U14-16). 

Voor volwassenen die geen basketervaring hebben (bijvoorbeeld ouders van onze spelers) is er nog plaats in wat we 'ouderbasket' noemen (een recreatief basket-aanbod, 1 training per week, gemengd, geen leeftijdslimiet).

Voor kinderen en volwassenen die wel al basketervaring hebben is er hier en daar wel nog plaats bij de jeugd- en seniorenploegen (meisjes/dames, zowel als jongens/heren). Dit evalueren onze coaches 'case-by-case', met een paar proeftrainingen.

Iedereen die interesse heeft om bij Hades Kiewit BBC te komen basketten vragen we om eerst een mailtje te sturen naar 'jeugd@hadesbbc.be' met vermelding van naam, geboortedatum, en eventuele eerdere basketervaring, zodat we kunnen aangeven welke de precieze mogelijkheden en de beste instapmomenten zijn. In elk geval train je de eerste maand gratis, zodat je goed weet of het je bevalt.  

Met sportieve groeten!

Het bestuur

Sponsors

© website powered by Twizzit.com